Wij hebben een webshop! Alle producten die u bij ons in de salon kunt aanschaffen kunt u vanaf nu af aan ook aanschaffen via onze webwinkel!

09-05-2022 Lees meer

Contactberoepen mogen weer open! Behandelingen mogen doorgaan tot uiterlijk 17.00 uur. Helaas met een kleine maar, want mijn praktijk is momenteel maar beperkt geopend.

17-01-2022 Lees meer

In verband met ziekte en herstel is de praktijk momenteel beperkt bereikbaar. Heeft u klachten die accuut behandeld dienen te worden dan vraag ik u contact op te nemen met een van de samenwerkende pedicures. Klik hier om door te gaan naar de paginas met samenwerkende pedicures.

Excuus voor het ongemak.

11-11-2021 Lees meer

Bent u op zoek naar een voetcréme of producten voor de schoonheidsverzorging? Kijk dan eens op de webshop van MediBeauty!

17-08-2021 Lees meer

Lang en breed is nagedacht over hoe ik het zouden gaan doen, nu het zo gigantisch druk is tijdens de Covid-19 pandemie. Ik heb daarom besloten de ambulante behandelingen op te schorten voor nieuwe klanten. Medisch Pedi-Cure Dolinda zal daarom geen nieuwe klanten meer aannemen die thuis behandeld dienen te worden, ook niet in de toekomst als het weer rustiger wordt!

Daarnaast is er een wachtlijst van 8 weken voor een behandeling in de praktijk, dus ook daarom heb ik op dit moment een klantenstop ingesteld. Er worden dus geen nieuwe klanten meer aangenomen.
Excuus voor het ongemak.

12-05-2021 Lees meer